Lebensmittel-Verfahrenstechnik (LVT)

2022

Tuchert, Jörg
Einfluss der Nicht-Zucker-Stoffe auf Löslichkeit und Kristallisation von Saccharose
Technische Universität Berlin
2022
Wettlaufer, Till
Wax-based oleogels – from fundamentals to food applications
Technische Universität Berlin
2022

2021

Krapf, Julia
Investigation of the use of sprouted grains as feedstock for directly expanded cereals
Technische Universität Berlin
2021
Asiri, Saeed Amer
The Impact of Enzymatic and Physical Modification Processes on Potato Starch Properties
Technische Universität Berlin
2021
Scharfe, Maria
The influence of minor oil components on oleogel properties
Technische Universität Berlin
2021

2019

Kampschroer, Dennis
Charakterisierung und Vorhersage der Backfunktionalität von Weizen-Vitalkleber
Technische Universität Berlin
2019
Abraham, Karin
Dextran in sugar manufacture: Problem evaluation and enzyme-based mitigation
Technische Universität Berlin
2019

2018

Horn, Michaela
Fat crystallization - fractionation by entrainment and characterization using refractometry
Technische Universität Berlin
2018
Schlumbach, Karl
The effects of mixing syrups from beet and cane origin on sugar quality
Technische Universität Berlin
2018

2015

Gofferjé, Gabriele
Improved oil processing and protein extraction for better valorization of Jatropha curcas L. nuts
Technische Universität Berlin
2015

2014

Ermacora, Alessia
Development and Application of Analytical Capabilities for the Quantification of Monochloropropandiol (MCPD) Esters and Glycidyl Esters in Edible Oils and Fats and Oil-based Foodstuffs
Technische Universität Berlin
2014