Chair of Education for Sustainable Nutrition and Food Science

Completed Research Projects

NAHGAST II

Sustainable production and consumption in out-of-home gastronomy (German only)

IN FORM 2019-2020

Acceptance of sustainable nutrition via consumer education (German only)

more

BiTe

Biodiversität über den Tellerrand: Plans for increasing biodiversity in supply and demand in out-of-home catering

Nachhaltige Speisen Planen

Für eine zukunftsfähige Gemeinschaftsverpflegung in Berlin

more

NH Sport

Analyse von Entwicklungspotentialen von Nachhaltigkeit in der Sportartikelbranche

more

NRW KANN

NRW KANtinen Nachhaltig gestalten – Qualifizierungs- und Schulungsangebot für Kantinen der Landeseinrichtungen zur Unterstützung einer nachhaltigen und gesunden Ernährung

more

Kantinenprojekt

Nachhaltige Ernährung und Vermeidung von Lebensmittelverlusten in Kantinen

more

Completed international research projects

DIVE

Digital Internationalisation in Vocational Education (DIVE)

EDSusChoice

Enabling the dietary shift towards sustainable food choice decisions